Tervetuloa viihtymään Hotelli Puustelli Lieksaan

Hotelli Puustelli sijaitsee kaupungin keskustassa, kauniilla paikalla Lieksanjoen rannalla, reilun tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Rauhallisessa perhehotellissa on 28 kahden hengen huonetta, kaksi parvekkeellista perhehuonetta ja tasokas ravintola.

Hotellimme on kuuluisia maittavasta kotiruuasta, runsaasta aamiaisesta sekä À la Carte annoksista. Suunnittelemme juhlanne ja kokouksenne yksilöllisesti.

Lyhyet yhteydet monipuolisiin luontomatkailupalveluihin Suomen kauneimpien nähtävyyksien ääreen

Risteilyt Pielisellä kauniissa järvimaisemissa Kolilta, Lieksasta ja Nurmeksesta

Kesäisin liikennöi autolautta MF Pielinen välillä Lieksa-Koli-Lieksa. Lieksassa on runsas kulttuuritarjonta mm. Kansainväliset Vaskiviikot, Paaterin ja Lieksan kirkot, Eva Ryynäsen ateljee, Pielisen museo, Pikkukili elämyspiha, Sota-aikaiset taistelualueet ja Vornan museotie. Talvisin avautuvat huikeat näkymät Ukko- ja Loma-Kolin laskettelurinteeltä sekä lumilautailijoiden SnowPark-rinnealueelta.

Unohtumattomat elämykset Ruunan koskilla ja Patvinsuon kansallispuistossa

Lyhyen matkan päässä kuohuaa Ruunaan kosket, jossa järjestetään koskenlasku-, koskiuinti-, patikointi- ja kalastusretkiä. Patvinsuon kansallispuistossa on 80 km hyvin merkittyjä luontopolkuja. Valtimo tarjoaa lukuisia luontomatkailupalveluja melonnasta seinäkiipeilyyn.