Hyvä asiakkaamme. Koronaepidemian aiheuttaman kysynnän romahtamisen vuoksi suljemme ruokaravintolan ja kokouspalvelut 25.3.2020 alkaen toistaiseksi. Olemme pahoillamme, että emme voi palvella ruokailevia ja kokoustavia asiakkaitamme. Toivomme, että pääsemme elämään normaalia arkea mahdollisimman pian.

Kun olemme valmiita avaamaan ravintola- ja kokouspalvelumme, ilmoitamme siitä hyvissä ajoin nettisivuillamme, Facebook-ryhmässämme ja Lieksan Lehdessä.

Hotelli Puustelli Lieksan majoituspalvelut ovat avoinna ja käytössäsi. Voit varata huoneen soittamalla numeroon +358 13 511 5500, sähköpostilla lieksa@puustelliravintolat.fi tai nettisivuillamme olevan varauslinkin kautta. Toivotamme hotellivieraamme tervetulleiksi!

Have a lunch!

Hotel Puustelli Lieksa

Hotel Puustelli is located in the town of Lieksa, in a beautiful setting by the Lieksanjoki river. We are a comfortable family hotel with 28 double rooms, two family rooms with balconies, and a good restaurant renowned for its wholesome home cooking, plentiful breakfast buffet and tasty à la carte dining.

Accomodation

We are a family hotel with 28 double rooms, two family rooms with balconies, and a good restaurant.

Restaurant

Restaurant serves a popular fresh buffet lunch and dinner, along with a full à la carte menu.

Meetings

The hotel features three meeting rooms for 10–30 people each.