Hyvä asiakkaamme. Koronaepidemian aiheuttaman kysynnän romahtamisen vuoksi suljemme ruokaravintolan ja kokouspalvelut 25.3.2020 alkaen toistaiseksi. Olemme pahoillamme, että emme voi palvella ruokailevia ja kokoustavia asiakkaitamme. Toivomme, että pääsemme elämään normaalia arkea mahdollisimman pian.

Kun olemme valmiita avaamaan ravintola- ja kokouspalvelumme, ilmoitamme siitä hyvissä ajoin nettisivuillamme, Facebook-ryhmässämme ja Lieksan Lehdessä.

Hotelli Puustelli Lieksan majoituspalvelut ovat avoinna ja käytössäsi. Voit varata huoneen soittamalla numeroon +358 13 511 5500, sähköpostilla lieksa@puustelliravintolat.fi tai nettisivuillamme olevan varauslinkin kautta. Toivotamme hotellivieraamme tervetulleiksi!

Tule lounaalle

Hotelli Puustelli Lieksa

Hotelli Puustelli Lieksa sijaitsee kaupungin keskustassa, kauniilla paikalla Lieksanjoen rannalla, reilun tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Rauhallisessa perhehotellissa on 28 kahden hengen huonetta, kaksi parvekkeellista perhehuonetta ja tasokas ravintola.

Hotellimme on kuuluisia maittavasta kotiruuasta, runsaasta aamiaisesta sekä À la Carte annoksista. Suunnittelemme juhlanne ja kokouksenne yksilöllisesti.

Lyhyet yhteydet monipuolisiin luontomatkailupalveluihin Suomen kauneimpien nähtävyyksien ääreen

Tapahtumat

  • Ei tapahtumia

Majoitus

Hotellissa on 28 kahden hengen huonetta ja 2 parvekkeellista perhehuonetta.

Ravintola

Lounas / päivällinen noutopöydästä arkisin sekä monipuolinen À la Carte -lista.

Kokoukset

Hotellissamme on kolme kokoustilaa 10 – 30 henkilölle.