Ravintolan tarjoilija, Puustelliravintolat Oy, Hotelli Puustelli, Nivala

Haemme kokoaikaista tarjoilijaa täydentämään salin huipputiimiä. Toivomme, että asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia, olet joustava, omistat anniskelu- ja hygieniapassit, kykenet yksintyöskentelyyn sekä pärjäät myös englannin kielellä.

Työnkuvaan kuuluu aamiaisen valmistaminen, sen tarjoilu muutamana aamuna viikossa ja hotellin vastaanoton sekä ravintolan erilaiset tehtävät, et pelkää hotellisiivoustakaan tarvittaessa etkä aikaisia aamuja. Aamiaisvuorot alkavat arkisin klo 5 ja viikonloppuisin klo 6. Työsi tulee siis olemaan vaihtelevaa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen teija.jarvenpaa@puustelliravintolat.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.