Hyvä asiakkaamme. Koronaepidemian aiheuttaman kysynnän romahtamisen vuoksi suljemme ruokaravintolan ja kokouspalvelut 25.3.2020 alkaen toistaiseksi. Olemme pahoillamme, että emme voi palvella ruokailevia ja kokoustavia asiakkaitamme. Toivomme, että pääsemme elämään normaalia arkea mahdollisimman pian.

Kun olemme valmiita avaamaan ravintola- ja kokouspalvelumme, ilmoitamme siitä hyvissä ajoin nettisivuillamme, Facebook-ryhmässämme ja Nivala-lehdessä.

Hotelli Puustelli Nivalan majoituspalvelut ovat avoinna ja käytössäsi. Voit varata huoneen soittamalla numeroon +358 10 3214 580 , sähköpostilla myynti@puustelliravintolat.fi tai nettisivuillamme olevan varauslinkin kautta. Toivotamme hotellivieraamme tervetulleiksi!

Tule lounaalle

Hotelli Puustelli Nivala

Hotelli Puustelli Nivala on maakunnan kuulu majoitus-, ruoka-, juhlaravintola keskellä vireää Nivalan kaupunkia. Ravintolasalissamme järjestämme erilaisia tilaisuuksia, kuten mm. häät, muistotilaisuudet, pikkujoulut jopa 180 hengelle. Tarjoamme edullisia kokouspaketteja nykyaikaisissa kokoustiloissa. Suositut lounaat ja päivälliset arkisin noutopöydästä sekä monipuolinen a la Carte -lista. Pitopalvelumme räätälöi täysin asiakkaiden toiveiden mukaiset tilaisuudet!

Tapahtumat

  • Ei tapahtumia

Majoitus

Hotellissa on 32 kahden hengen huonetta, joissa 16:ssa on oma sauna!

Ravintola

Lounas / päivällinen noutopöydästä arkisin sekä monipuolinen À la Carte -lista.

Kokoukset

Hotellissamme on nykyaikaiset kokoustilat (80 h, 30 h, 25 h), normaali kokousvarustus sekä 2 videotykkiä.